Karin Gifts

0
Ai 0 produse in cosul de cumparaturi
Ai 0 produse in cosul personalizat -  Incepe acum

Cos cadou Jack's Candy
Cod produs: C0369
Acest produs face parte din colectia trecuta. Va rugam sa ne contactati pentru a afla daca il mai putem realiza.

Jack’s Candy este un cadou rafinat, cu aer masculin, gandit si realizat pentru domni, ce contine specialitati dulci, precum fursecuri cu ciocolata, praline fine, ciocolata neagra, caramel savuros si ciocolata amaruie cu alune, toate acompaniate de cafea naturala proaspat prajita, un sortiment special de ceai negru si un whisky de prima clasa. Cosul cadou este ambalat si decorat manual, in spiritul Craciunului, gata de a fi oferit cu ocazia sarbatorilor de iarna.

pret: 404 RON
TVA inclus

Vedetele cadoului:

Jack Daniel’s No.7 este un whisky excelent, produs in conditii speciale, fapt ce ii confera acel caracter distinctiv. Whisky-ul este lasat sa se scurga, pictatura cu picatura, prin carbune acoperit cu zahar de artar si lasat sa se invecheasca in butoaie lucrate manual. Producatorii whisky-ului Jack Daniel’s nu tin cont de un calendar, calitatea bauturii fiind judecata dupa culoare, miros si gust, la fel cum facea si maestrul Jack Daniel acum mai bine de un secol.

Cafeaua Papa Jacques este prajita si preparata, avand un caracter distinct, o aroma bine definita, un gust placut si usor recognoscibil, lipsit de defecte. Buchetul deosebit este rezultatul atat al calitatii premium a cafelei verzi cat si a profilului de prajire stabilit.

Ceai Basilur Tea house: de la crearea lui, in 1706, conceptul de "tea room" are o adevarata o traditie in istoria ceaiului. In toata lumea, termenul "tea house" sau "tea room" se refera la un restaurant sau un "Salon de Thé". Savurati aceasta traditie intr-un amestec unic de ceai de Ceylon 100% pur cu aroma de lapte si piersici.

Karamel-ul Les Saveurs d'Yveline este visul interzis al gurmanzilor si nu numai. Placere catifelata cu culori de ambra si parfum de cacao, accentuate, pentru cei mai exigenti, cu cristale de sare de salina.

 

pret: 404 RON
TVA inclus
Discounturi:
Nr. bucati: > 10 > 25 > 50 > 100
Pret pe bucata:
(TVA inclus)
394 lei 386 lei 379 lei 372 lei
Cod: C0369

De ce sa alegi KarinGifts.ro?

 • Experienta de 11 ani in realizarea cosurilor cadou
 • Cosuri deosebite, potrivite pentru orice ocazie
 • Ne concentram pe calitatea produselor din cadourile noastre pentru a oferi cadouri deosebite.
 • Produse unice in Romania
 • Cosuri personalizate adaptate bugetului si dorintelor dvs.
 • Preturi excelente
 • Discounturi mari la volum
 • Discount de fidelitate
 • Livrare in toata tara
 • Sistem de comanda rapid si usor
 • Profesionalism si flexibilitate
Adauga in cos

Minim un produs!

Pret 404 Lei /buc. (TVA inclus)


Pret total: Lei (TVA inclus)