Karin Gifts

0
Ai 0 produse in cosul de cumparaturi
Ai 0 produse in cosul personalizat -  Incepe acum

Termeni si conditii

Operatorul KarinGifts.ro este SC Forever After Wedding SRL, societate comerciala cu raspundere limitata, denumita "Operator", in a carei proprietate exclusiva se afla domeniul.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului KarinGifts.ro, va fi denumita Client.

Prin utilizarea site-ului si crearea unui cont de utilizator sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Folosirea acestui site (insumand toate paginile web sub acest domeniu), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc "Continut", confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului KarinGifts.ro.

Toate preturile de pe site includ TVA, daca nu este precizat altfel.

Toate promotiile prezente pe site-ul KarinGifts.ro sunt valabile in limita stocurilor.

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre doar dupa plata integrala in avans a valorii comenzii.

Operatorul isi rezerva, oricand dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site fara nici un fel de notificare prealabila.

Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre Operator.

Operatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la KarinGifts.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Operatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Livrarea produselor KarinGifts se face pe baza unui contract si a comenzii ferme din partea clientului sau pe baza dovezii platii facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele conditii comerciale.

Livrarea se face contracost. Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. In cazul livrarilor individuale se va percepe o taxa suplimentara. Pentru a afla exact costul livrarii/livrarilor va rugam sa ne contactati.

Ambalarea produselor se organizeaza in cosuri de rachita si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. KarinGifts poate produce la cererea clientului si cadouri diferite, altele decat cele model. Va rugam sa ne solicitati orice alta selectie de produse si va vom raspunde cu oferta ferma in maxim 24 ore.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. KarinGifts poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. KarinGifts garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Preturile produselor noastre nu contin TVA, inclusiv acolo unde nu este precizat.

Conditii speciale pentru flori - Toate florile din selectiile noastre sunt importate din Olanda, astfel ca este posibil ca anumite criterii sa nu se afle in stocul importatorilor. In aceste cazuri ne asumam dreptul sa inlocuim culoarea/modelul florilor folosite, cu obtinerea acordului clientului inainte. De asemenea datorita celor de mai sus este posibil ca termenele de livrare sa sufere modificari.

Va rugam sa va asigurati ca intre data comenzii si livrare sa existe minim 3-4 zile lucratoare ca sa putem sa onoram in conditii optime comanda dumneavoastra. Va rugam sa solicitati consultantului dumneavoastra detalii despre termenul de livrare exact, conform comenzii dumneavoastra.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului KarinGifts.ro este proprietatea Operatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare.

Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Fotografiile si datele prezentate de catre Operator sunt folosite cu acordul Furnizorilor.

Declinarea responsabilitatii:

Operatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru de tiparire sau greselile de afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. Operatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost inca livrata, Operatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea comenzii si de a a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile prezentate in acest site sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi de imagini in orice mod.

Operatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru firma de curierat. Din momentul in care firma de curierat preia coletul de la noi, responsabilitatea ii apartine si orice reclamatii legate de livrarea coletelor (timpul de livrare, deteriorarea coletelor) se vor face firmei de curierat.

Valoarea maxima a obligatiilor Opetatorilui fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor.