Karin Gifts

0
Ai 0 produse in cosul de cumparaturi
Ai 0 produse in cosul personalizat -  Incepe acumPolitica de Confidentialitate

Solicitare Acord si Informare generala cu privire la politica noastra de prelucrare a datelor cu caracter personal
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor KarinGifts.ro. Pentru noi, avand in vedere relatia speciala cu Dvs., este deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. In aceeasi masura Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi.

CINE SUNTEM?

KarinGifts.ro este operat de catre Forever After Wedding S.R.L., societate cu raspundere limitata, care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social in Rosu, Jud. Ilfov, Str. Rezervelor, Nr. 91, Bl. 1, Et. 3, Ap. 44, inregistrata la ORC sub nr. J23/22/2018, avand CUI 38653171.

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea livrarii bunurilor si serviciilor comandate, confirmarii Comenzii, informarii Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii bunurilor si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentului de cumparare a Clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar de telefon, parola acces cont site. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CE DATE NU STOCAM NICIODATA?

Datele cardului de plata al Clientului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Forever After Wedding, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata, unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulament/ul. Situatiile in care Forever After Wedding S.R.L. va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

1. Inregistrare comanda si creare cont pe site-ul www.KarinGifts.ro
Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea crearii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea caruia veti avea acces la comenzile plasate si produsele achizitionate, precum si la produsele oferite gratuit. Totodata, unele din aceste date (ex. adresa e-mail, numar telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului www.KarinGifts.ro, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum paginile vizitate, adresa de ip, durata de utilizare a paginii, etc.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea platformei noastre, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.

2. Abonare la Newsletter
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre produsele noastre si evenimentele organizate de noi si de marketing direct si publicitate; Va puteti dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atasat comunicarilor primite sau printr-o solicitare scrisa adresata office@karingifts.ro.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garanţii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerinţele prevazute in Regulament şi sa asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa de email office@karingifts.ro.

Forever After Wedding S.R.L. va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Forever After Wedding S.R.L. gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Forever After Wedding S.R.L. poate:


Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de Forever After Wedding S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!